Maar stel dat u uw stamboom samen met iemand anders wil maken of dat iemand foto’s heeft die hij of zij voor u wil uploaden. U kunt dan zelf gratis pdf bestand maken of u wilt dat de informatie van de ander wordt toegevoegd. Stel: u vindt een bepaalde foto niet goed dan kunt u dit weigeren.

Maar u kunt anderen ook volledige toegang geven. En zet dit bestand ergens op uw PC. Het Gedcom bestand is het bestand met alle informatie van de gegevens die je ingevoerd hebt. Svp geen foto’s in Aldfaer zetten.

Als uw stamboom eenmaal op internet staat kunt u rechtstreeks op internet uw stamboom bijhouden en heeft u Aldfaer niet meer nodig. U kunt het downloaden voor windows of voor andere toepassingen. Port hoeft u niet in te vullen en u bent verbonden met uw website. Links op het scherm ziet u uw harde schijf, rechts op het scherm ziet u uw website. Maar u kunt ook de verkorte handleiding hieronder gebruiken. Type daarna op internet de volgende URL in:.

Deze gegevens kunt u vinden bij uw Webhost. Heeft u nog geen webhost: TransIP is ook een goede webhost die u zou kunnen gebruiken. Webhosting kost 2,99 euro per maand en een domeinnaam tussen 7,49 euro en 12,50 euro per jaar. Let alleen op welk pakket u kiest.

U heeft het gedcom bestand uit Aldfaer geexporteerd en op uw computer gezet en gaat dit nu uploaden. U heeft Aldfaer niet meer nodig. U zult zich afvragen waarom heb ik Aldfaer dan gebruik. Omdat je data sneller invoert in Aldfaer dan rechtstreeks op internet en ook veel overzichterlijker is als u begint met uw stamboom.

Waar u het weer in Aldfaer zou kunnen importeren. Als u alle gegevens ingevuld en opgeslaan heeft kunt u beginnen. Natuurlijk wil ik u graag het resultaat laten zien van mijn stamboom. Door op onderstaande button te klikken komt U op mijn stamboom terecht! Klik links bovenaan de pagina voor het vervolg van deze uitleg. Als u vragen heeft kunt u mij altijd contacteren op het webmaster email-adres onderaan deze pagina.

News Reporter